Sobe Kamrica Kamnik se nahajajo v starem mestnem jedru Kamnika in sicer prav v strogem centru mesta ob vznožju Malega gradu. 

Stara meščanska arhitektura privablja radovedne poglede, sama lokacija pa je zanimiva tudi zaradi miru in odmaknjenosti od vsakodnevnega vrveža.

Razpolagamo s petimi lepo urejenimi sobami, kamor lahko nastanimo največ 12 oseb. Na voljo so tudi dodatna ležišča, tako da lahko prenoči tudi 15 oseb.

Vse sobe so opremljene z lastno kopalnico (kad ali tuš ), WC, hladilnikom in CATV – LCD. Na željo imamo na razpolago telefon in FAX .

Gostom tudi operemo, posušimo in zlikamo njihovo garderobo – seveda brezplačno.

Trudimo se, da smo prijetno prenočišče za družine, katerim je na voljo tudi otroška posteljica in zaprt notranji vrt. Tam se bodo vaši najmlajši lahko zabavali, vi pa si boste privoščili osvežitev v našem baru. V baru vam nudimo tople in hladne napitke, osvežilne brezalkoholne in alkoholne pijače.

Naši gostje si lahko privoščijo zajtrk ob katerikoli uri. Pripravimo raznovrstne dobrote po izbiri. Zajtrki so bogati in z obilo sadja.

Govorimo angleško, nemško, italijansko, češko,  poljsko in slovaško.

Našim gostom nudimo miren in prijeten počitek, katerega si lahko popestrijo z raznovrstnimi dejavnostmi. Tako si lahko popestrijo dan z lepimi izleti v Kamniško – Savinjske alpe, kjer se vrhovi dvigajo preko 2500 m nad morjem. Lahko si privoščijo oddih v bližnjih Termah Snovik ali pa si privoščijo prijeten aktivni dan na golf igrišču Arboretuma Volčji Potok.
Tistim, ki pa jim to ni dovolj, pa je možnost za rekreacijo še: namizni tenis, kegljanje, bowling, ribolov, jadralno padalstvo, soteskanje, prijetni izleti s kolesom, mountain – bike, letni bazen, tenis, beach valley, igranje malega nogometa ali košarke, smučanje  in še več.
Tisti, bolj kulturnega značaja pa imajo možnost ogleda muzeja, cerkva in veliko mero ostankov kulturne dediščine.
Nekateri pa bi si želeli oplemenititi svojo "auro" in bodo obiskali Zdravilni gaj v bližnjih Tunjicah.

 

 

 

 

 

ZdejBo - izdelava spletnih strani | gostovanje: Spletna ABeCeDa | © 2009 Sobe Kamrica Kamnik